Jaarcongres reumatologie

Aanmelden

Locatie

Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Baan van Fectio 1
3981 HZ Bunnik

Webiste:  www.postillionhotels.com
Telefoon: 030 - 656 9222

 

Bereikbaarheid


Per auto

Vanuit Utrecht / Amsterdam via de A12 richting Arnhem: Neem afrit 19 Bunnik. Sla aan het einde van de afrit linksaf en ga de volgende 2 verkeerslichten rechtdoor richting Kosterijland. Ga vervolgens bij de 3de stoplichten rechtdoor en neem na 50 meter direct de afslag het parkeerterrein van het hotel op.

Vanuit Arnhem via de A12 richting Utrecht: Neem afrit 19 Bunnik. Ga aan het einde van de afrit linksaf. Ga vervolgens bij de volgende stoplichten rechtdoor en neem na 50 meter direct de afslag het parkeerterrein van het hotel op.

 

Per openbaar vervoer

Neem vanaf NS Station Utrecht de stoptrein richting Rhenen. Stap uit in Bunnik, het tweede station na Utrecht. Het hotel ligt op ca. 10 minuten lopen vanaf het station. Volg het voetpad “Anton van Dampad”. Aan het einde van dit voetpad ziet je het hotel aan de rechterhand liggen.

Tevens is het hotel vanaf Utrecht Centraal via buslijn 41 te bereiken. Beide bussen stoppen voor het hotel bij halte Kosterijland.  

 

Parkeren

Postillion Hotel Utrecht Bunnik beschikt over meer dan 650 (gratis) parkeerplekken direct voor de deur. Ook is er de gelegenheid tot het opladen van uw elektrische auto.